Fietser overleden na botsing met auto

05 januari 2005

PAPENDRECHT – Een 63-jarige fietser uit Papendrecht is in kritieke toestand overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam en later op de avond in het ziekenhuis overleden. Het slachtoffer kreeg op woensdagavond 5 januari 2005 rond 21.15 uur een ongeval. De man stak de Kennedylaan in Papendrecht over. Op de Kennedylaan reed vanuit de richting van de Willem Dreeslaan een 19-jarige vrouw uit Steenbergen in haar auto. Ze keek naar een auto die van links uit de Lange Tiendweg stopte voor de kruising met de Kennedylaan. Maar op de kruising zelf botste de auto van de 19-jarige plotseling tegen de fietser. Waarschijnlijk stak de fietser vanachter de wachtende auto de kruising over.


De vrouw zag in ieder geval de 63-jarige te laat waarna de aanrijding volgde. De bestuurder van de auto, een zwarte Peugeot 206, die uit de Lange Tiendweg kwam, reed weg in de richting van de Willem Dreeslaan. De politie zoekt de bestuurder hiervan omdat deze in ieder geval de aanrijding zag gebeuren. De bestuurder of andere getuigen kunnen contact opnemen met de politie via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief). Het 63-jarige slachtoffer had in ieder geval letsel aan zijn ribben, long en schedel. Medewerkers van de Regionale Verkeersondersteuning stellen een onderzoek in naar de exacte oorzaak.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.