Verkeersongeval tussen fietser en snorfietser

04 januari 2005

PAPENDRECHT – Een 28-jarige snorfietser uit Boven-Hardinxveld en een 49-jarige fietser uit Hendrik-Ido-Ambacht zijn dinsdagmorgen 4 januari 2005 gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Andoornlaan. De 28-jarige snorfietsbestuurder reed op de Andoornlaan komende uit de richting Sliedrecht. Door nog onbekende oorzaak kwam hij op de verkeerde weghelft terecht waar hij in botsing kwam met de 49-jarige fietser die uit de richting van Alblasserdam kwam.

Beide personen zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De snorfietser liep verwondingen op aan zijn gezicht, de fietser liep een hoofdwond op en raakte gewond aan zijn schouder. De snorfiets en fiets raakten beschadigd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.