Agent meegesleurt door bromfietser

04 januari 2005

PAPENDRECHT – Een 17-jarige jongen uit Papendrecht is dinsdagmiddag 4 januari aangehouden nadat hij op een agent was ingereden en de diender zo’n 75 meter had meegesleurd op de bromfiets. De agent was met een collega bezig met surveilleren toen zij op de Veerweg twee jongens op een bromfiets zagen rijden. Een van de twee had geen helm op. Bij het zien van de politie ging de bestuurder van de bromfiets er vandoor.

Hij reed op de Pontonniersweg een terrein op. De passagier probeerde te voet te vluchten maar werd daar op aangesproken. De bestuurder van de bromfiets reed op de andere agent in en probeerde daarna te vluchten. De agent kon de man vastgrijpen maar werd daardoor wel meegesleurd. Op de kruising Pontonniersweg /Eilandstraat wist de agent de bestuurder te stoppen en te overmeesteren. Hij is ingesloten.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.