PKC verliest finale korfbal challenge

02 januari 2005

PAPENDRECHT - In de reguliere speeltijd kwamen de Tulips en PKC/Café Bar woensdag december in de halve finale tot 21-21 gelijkspel. In de verlenging wist Rene Mol de golden goal te scoren, waardoor PKC/Café Bar net als verleden jaar donderdag 30 december in de finale tegen Fortuna/Tempus kon aantreden.

In de finale toonde Fortuna zich scherper en fitter dan de Papendrechtse formatie en maakte het meer gebruik van de tweepunters. PKC oogde wat vermoeid en verkrampt en speelde zeker niet op het scherpst van de snede om onnodige blessures te voorkomen. Een nederlaag met 36-26 was dan ook het gevolg voor de ploeg van Steven Mijnsbergen, maar kon daar verder niet echt mee zitten.

Het prijzengeld werd door beide ploegen gedoneerd aan giro 555 ten bate van de slachtofferhulp van de zeebeving in Azië.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.