Man van dak gevallen

31 december 2004

PAPENDRECHT- Een 72-jarige man uit Papendrecht is van het dak gevallen. Dit gebeurde op vrijdagmorgen 31 december 2004 omstreeks 10.20 uur in het van Tinbergenplantsoen.

De man klom via een ladder op het dak, maar voordat het zover was viel hij met ladder en al naar beneden. Hij liep een hoofdwond op en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Dordrecht. Uit voorzorg was de traumahelikopter gaan vliegen doch deze werd teruggeroepen en hoefde niet in actie te komen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.