Frans de Visser gaat VV Papendrecht verlaten

28 december 2004

PAPENDRECHT - Frans de Visser, trainer van de zaterdagselectie van Voetbalvereniging Papendrecht, verlaat aan het einde van het seizoen 2004 / 2005 de club. Frans gaat het komende seizoen (2005/2006) aan de slag bij Nieuw-Lekkerland, dat op zaterdag in de eerste klasse speelt, maar op dit moment echter wel onderaan staat in die afdeling. Ook Adrie Aerden, nu nog verzorger bij de zaterdag 1, stopt er aan het einde van het seizoen mee.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.