CDA wil graag via website mening van inwoners

28 december 2004
CDA wil graag via website mening van inwoners

PAPENDRECHT - Op de website van het CDA Papendrecht (www.cdapapendrecht.dds.nl) is het sinds kort mogelijk om te discussiëren in een discussieforum. Voorlopig zijn er 4 onderwerpen te vinden, namelijk: jongeren, ouderen, (on)betaald parkeren en bezuinigingen. Daarnaast zijn er drie stellingen te vinden. Als u over een of meer van deze onderwerpen een mening heeft of suggesties wilt doen, dan is het CDA benieuwd naar uw reactie.

Voordat u het forum gaat gebruiken kunt u desgewenst een demo starten waarin wordt uitgelegd hoe uw mening in het forum terecht kan komen. Ook mensen die geen lid van het CDA zijn kunnen hun mening geven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.