Vreemdeling overgedragen

28 december 2004

PAPENDRECHT – De politie heeft op dinsdag 28 december 2004 een 27-jarige man uit Papendrecht overgedragen aan de vreemdelingenrecherche.

Hij zit nu in vreemdelingenbewaring. Agenten hielden de man op 27 december 2004 aan bij de Wipmolen in Papendrecht. Ze wisten dat de 27-jarige het land uitmoest. De verdachte zat in een auto en stapte uit nadat de politiemensen hem aanspraken. Hierop rende de man weg en probeerde uiteindelijk over een schutting te klimmen. Daar volgde zijn aanhouding.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.