Letsel door vuurwerk aangebracht door bromscooter

27 december 2004

PAPENDRECHT – De politie stelt een onderzoek in naar het gooien van vermoedelijk vuurwerk. Op maandagmiddag 27 december 2004 fietste een groepje jongens door het park aan de Andoornlaan en Parkweg in Papendrecht. Dat was tussen 14.00 en 15.30 uur.

Een bromscooter passeerde de groep en een van de twee die op de brommer zat gooide iets naar de groep. Een 13-jarige jongen uit Papendrecht liep letsel op aan zijn handen en gezicht en een 10-jarige jongen uit Papendrecht kreeg snippers in zijn ogen. De verdachten zaten op een rode bromscooter en de jongen die achterop zat had blond haar. De twee droegen geen helm. Getuigen die iets weten of zagen kunnen de politie bellen via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.