Openingstijden, afsluitingen en kerstbomen rond de jaarwisseling

22 december 2004

PAPENDRECHT - In december vragen enkele specifieke onderwerpen aandacht, zoals de sluitingstijden van gemeentehuis en gemeentewerf en de kerstboominzameling. Alles op een rij:

Het gemeentehuis is donderdag 23 december vanaf 12.30 uur gesloten, op de vrijdagen 24 en 31 december is het gemeentehuis vanaf 14.30 uur gesloten. Maandag 3 januari is het gemeentehuis tot 10.00 uur gesloten.

Ook zwembad De Hooght, Interval en de gemeentewerf zijn donderdag 23 december vanaf 12.30 uur gesloten. Op de vrijdagen 24 december en 31 december is de gemeentewerf vanaf 15.00 uur gesloten. De Cliëntenraad Papendrecht is gesloten van donderdag 23 december tot 5 januari 2005.

Papiercontainers: vrijdag 31 december worden de papiercontainers verwijderd van de openbare weg of afgesloten. Maandag 3 januari is alles weer in bedrijf.

Kerstboominzameling: vrijdag 7 januari vindt tussen 9.30 en 14.00 uur de kerstboominzameling plaats op de volgende locaties: winkelcentrum Wilgendonk (parkeerplaats), winkelcentrum Westpolder (parkeerplaats), hoek Gerrit van Dalenstraat/Zwaluwstraat, Erasmusplein, Wieklaan (ter hoogte van De Spil), Oostpolder (schuin tegenover tandartspraktijk aan de Westkil) en de gemeentewerf (daar kunnen vanaf woensdag 5 januari t/m vrijdag 7 januari gedurende de openingstijden kerstbomen worden ingeleverd.

Wegenzoutzakjes: op de gemeentewerf zijn (ter bestrijding van gladheid) wegenzoutzakjes van 25 kg verkrijgbaar voor 7,50 euro per zakje.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.