Poging tot aanranding aan de Coornhertstraat

21 december 2004

Dinsdagmiddag 31 augustus fietst een 13-jarig meisje om 17.45 uur vanuit Wijngaarden over de Peilkade. Op de brug passeert zij een man op de fiets die haar gaat volgen.

Zij neemt het fietspad naast de N214 richting Papendrecht, bij de witte brug rijdt zij rechtdoor de Veerweg op en vervolgens het centrum van Papendrecht in. Zij rijdt rechtdoor en passeert twee rotondes en het Vondelpark en slaat dan rechtsaf de Coornhertstraat in. Bij de Constatijn Huijgenslaan gaat zij een flat in waar haar opa en oma wonen. De man volgt haar de lift in waar hij haar probeert aan te randen. Het blijft bij een poging doordat zij zich hevig verzet.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.