Verkrachting op de Parallelweg

21 december 2004

Dinsdagavond 16 november iets na 21.00 uur, rijdt een 19-jarige vrouw op haar skeelers op de Parallelweg in Sliedrecht. De vrouw ziet een man op de fiets achter haar de tunnel in gaan. Hij blijft haar volgen. Op een onverlicht stuk naast het fietspad pakt de man haar bij haar arm en neemt haar mee de bosjes in waar zij wordt bedreigd met een mes. Zij wordt door de man verkracht.

Mogelijk zijn er getuigen van beide zaken of zijn er vrouwen eerder lastiggevallen door een man die voldoet aan het signalement, die zich nog niet gemeld hebben bij de politie. Verder roept de politie mensen, die de man aan de hand van de compositietekening (menen te) herkennen, op om te reageren. Zij kunnen bellen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief) en vragen naar de recherche van district Alblasserwaard / Vijfheerenlanden.

Het signalement van de dader luidt:
Spleetje tussen tanden
Rode jas met blauwe streep en werkbroek
Leeftijd circa 20-25 jaar

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.