Zwemvereniging de Geul weer tweede

20 december 2004

PAPENDRECHT - Ook dit jaar heeft de afdeling wedstrijdzwemmen van zwemvereniging DeGeul uit Papendrecht het jaar 2004 op sportieve wijze afgesloten in de vorm van een unieke estafette bestaande uit maar liefst 32 zwemnummers.

Dit eindejaars zwemevenement genaamd "M & M Monsterestafette" heeft haar naam te danken aan haar sponsors Marit Schoenmode en Boekhandel De Meent, beide gevestigd te Papendrecht.


Het waren dezelfde verenigingen als voorgaande jaren, die aan de start verschenen, daar zij als eersten waren uitgenodigd en vanwege het succes van de vorige editites van deze zwemwedstrijd meteen weer volmondig "ja" zeiden.
Op zaterdagavond 18 december 2004 werd in zwembad De Hooght deze bijzondere estafette verzwommen van in totaal 4600 meter en waarbij alle slagen aan bod kwamen, van het sprintnummer 50 m. vrijeslag heren tot en met het slopende nummer 200 m. vlinderslag dames.

Om 19:45 uur werd het startsignaal gegeven onder leiding van scheidsrechter Arjan van Tilburg, waarna de verenigingen streden om de titel op hun naam te schrijven. Uiteindelijk was het na ruim een uur zwemmen Z.O.B.'66 uit Oud-Beijerland, die net als vorig jaar als eersten de estafette hadden voltooid. De eerste 400 m. wissel werd door de startzwemmer van Z.O.B.'66 zelfs gezwommen in een NK-limiet.


De Geul eindigde voor de derde keer op rij, luidt aangemoedigd door het publiek, ook dit jaar weer op de tweede plaats.
Voor de nummers 1, 2 en 3 waren er schitterende bekers beschikbaar, welke door de heer Wim Bendeler van Marit Schoenmode werden uitgereikt, waarna er in het gezellige clubhuis "'t Startblok" van De Geul door de verenigingen nog een tijdje werd doorgefeest.


Ter herinnering aan deze avond (een waar voorbeeld van teambilding en gezelligheid) kregen alle deelnemers en deelneemsters nog een vaantje uitgereikt.
Het team van De Geul bestond deze avond uit; Bas van den Sigtenhorst, Jasper de Win, Romy Hoenderop, Yordi Oetringer, Nick Tiesema, Inge Kousemaker, Claudia de Win, Senna van Dongen, Chantal van der Perk, Evelien van Leeuwen, Hanneke Meesters, Samantha van Eijk, Martijn de Win, Marcel van der Perk, Wouter de Win en Jan Dam.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.