DES Heren sluiten jaar winnend af

20 december 2004

PAPENDRECHT - De laatste wedstrijd van het jaar alweer, voor de tweede keer ontmoettevandaag BDC en DES'72 elkaar. Het eerste treffen werd in het voordeel van de Papendrechters beslist. De bank van DES was bezet met slechts acht spelers. Onder aanvoering van Oskar Broz ging de 1e helft gelijk op en wist BDC de ruststand net naar zich toe te trekken met 13-12. De wedstrijd was de eerste helft al heel onrustig en dat werd de tweede helft alleen maar erger. Een directe rode kaart voor de goede hoekspeler van BDC maakte de spanning alleen groter. Even later werd ook Joris van Donck definitief buiten de lijnen gedirigeerd wegens zijn derde tijdstraf. Na een fraaie onderschepping van de uitstekend keepende Frank Kerkhofs kon Remco Peters in de 23e minuut de stand op 23-23 brengen. Dit was ook het breekpunt in de wedstrijd en het keihard knokken van de Papendrechters werd beloond want DES kon uitlopen naar een eindstand van 23-26.
De wedstrijd werd gekenmerkt door 20 strafworpen waarvan 14 voor DES, die er 11 van wisten te benutten.
Niet alleen de overwinning van deze twee uur durende wedstrijd was reden voor een feestje, maar ook Remco Haagen vierde vandaag zijn 15e verjaardag!

Doelpunten DES'72: Oskar Broz 7x, Arjan Koster 6x, Remco Hagen 5x, Remco Peters 4x, Jeffrey Zevenbergen 4x.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.