Bromfietsers in botsing

17 december 2004

PAPENDRECHT - Twee bromfietsers zijn op vrijdag 17 december omstreeks het middaguur met elkaar in botsing gekomen. Een 16-jarige jongen uit Sliedrecht reed op zijn brommer op het fietspad langs de Burgemeester Keijzerweg.

Hij kwam uit de richting van de Pieter Zeemanlaan. De jongen hoorde iets en keek naar links, hierdoor is zijn voertuig waarschijnlijk ook naar links gegaan waardoor hij op een 16-jarige meisje uit Sliedrecht botste. Zij was ook op een scooter. Beide voertuigen raakten beschadigd. Het meisjes is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. Ze had last van haar arm.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.