Nekklachten na verkeersongeval op Noordhoek

16 december 2004

PAPENDRECHT- Een 17-jarig meisje uit Hendrik-Ido-Ambacht is gewond geraakt tijdens een verkeersongeval. Zij zat in de auto bij een 22-jarige automobilist uit Dordrecht.

Zij reden op maandagmiddag 15 december op de Noordhoek. De bestuurder moest plotseling uitwijken voor een tegenligger. Hierdoor had hij zijn voertuig niet meer onder controle en botste hij tegen een ijzeren hekwerk. De automobilist bleef ongedeerd. Het meisje moest door de brandweer met een plank uit het voertuig worden bevrijd. Zij is met nekklachten vervoerd naar het ziekenhuis.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.