Vrouw aangereden op Platanenlaan

14 december 2004

PAPENDRECHT- Een 51 jarige vrouw uit Papendrecht is tijdens het oversteken op een zebrapad aangereden door een personenauto. Dit gebeurde op dinsdagavond, 14 december 2004, omstreeks 18.00 uur, op de Platanenlaan.

De vrouw was al over de helft van de weg toen ze werd aangereden door een personenauto, bestuurd door een 81 jarige man uit Papendrecht, die in de richting van de Burgemeester Keijzerweg reed. De vrouw is met beenletsel per ambulance overgebracht naar het Albert Schweitzerziekenhuis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.