PKC- VADA 1925

13 december 2004

PAPENDRECHT - Tegen de rode lantarendrager VADA 1925, nog puntloos onderaan de ranglijst, mocht en kon PKC/Café Bar zich geen buil vallen. Vada mocht de score openen (0-1) maar kon daarna geen rol van betekenis meer spelen.

De gaskraan werd opengedraaid aan Papendrechtse zijde en binnen enkele minuten was het 4-2.
Met een weergaloos fraai doelpunt van Steven de Graaf (ook hij beheerst de éénhander zoals bleek) bracht PKC de tegenstander al heel vroeg in de wedstrijd de genadeslag toe (5-2). De rest van de wedstrijd was slechts een formaliteit, waarin PKC soms te mooi tot scoren wilde komen. Voor het publiek was het echter wel bij momenten smullen geblazen.


Het werd een gedegen en simpele overwinning voor de Papendrechters.
Ruststand: 14-7.
Eindstand: 26-14

Scores PKC: Leon 7x, André 6x, Bart 4x, Steven 4x, Djinn 1x, René 1x, Saskia 1x, Helenie 2x

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.