Heren DES'72 winnen van hurry up

13 december 2004

PAPENDRECHT - De mannen van DES zijn de laatste wedstrijden niet erg succesvol en kampen nog steeds met een aantal blessures.

Ook vandaag werd er aangetreden zonder Joost van Est (enkelblessure) en Imre Obbens (knieblessure). Arjan Koster maakte voorzichtig zijn rentree.

De eerste helft van de competitie is rond en DES staat op de 10e plaats en treft vandaag voor de tweede keer Hurry Up uit Zwartemeer. Het eerdere treffen tussen beide teams werd in het voordeel van DES beslist met 22-27.

Hurry Up leek vandaag echter de ambitie te hebben om revanche te halen op de Papendrechters en konden dit tot de rust volhouden. De Noorderlingen, onder leiding van de Duitse coach Axel Mensing, namen snel een voorsprong en konden deze behouden tot de 22e minuut toen DES via een doelpunt van Andre Kraaijeveld langszij kwam.

Hoewel DES'72 nog even de leiding nam kon Hurry up de ruststand in hun voordeel bepalen met een stand van 14-15. (In dien de scheidsrechter iets langer op zijn fluit had geblazen, had de gelijkmaker nog in het fluitsignaal kunnen vallen). De mannen van Miki Zornic hadden na de rust een flitsende start en zette de achterstand, door twee treffers van Andre Kraaijeveld, binnen de minuut om in een 16-15 voorsprong. DES bouwde zijn voorsprong verder uit en had in de 18e minuut een marge van 8 punten (28-20). Hoewel Hurry Up de laatste 10 minuten sterk terug kwam was hun nederlaag onvermijdelijk en de Papendrechters mochten eindelijk weer eens een overwinning op hun conto bijschrijven. Er rest dit jaar nog 1 uitwedstrijd tegen Smeeing BDC uit Soest.

Doelpunten DES'72: Arjan Koster 5x, Jeffrey Zevenbergen 5x, Oskar Broz 4x, Andre Kraaijeveld 4x,Erik Klaare 3x,, Remco Peters 3x, Micheal Oosterbaan 3x, Rob Kraaijeveld 2x,Remco Hagen 1x, Alvin van der Kuil 1x, Joris van Docnk 1.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.