Vrouw mishandeld op de Grondel

10 december 2004

PAPENDRECHT- Op de Grondel is op 10 december rond 23.00 uur een 43-jarige man uit Papendrecht door de politie aangehouden.

De man had zijn vrouw enkele malen met zijn vuisten in het gezicht geslagen. Ze vluchtte het huis uit. Toen de politie aan de deur kwam om de man aan te houden, lag de man te slapen in zijn bed. Hij mocht zijn slaap niet voortzetten in zijn eigen bed maar in een politiecel. De vrouw had een gescheurde bovenlip en diverse andere verwondingen in het gezicht. Ze heeft aangifte gedaan.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.