Oproep reunie Koningin Wilhelminaschool

08 december 2004
Oproep reunie Koningin Wilhelminaschool

SchoolbankPAPENDRECHT - Op schoolbank.nl kun je oud-klasgenoten terugvinden van allerlei scholen in Nederland en je kunt zien wat er van ze is geworden. Zo is ongeveer iedere basisschool en Voortgezet Onderwijs school vertegenwoordigd op deze website.

Op de pagina Papendrecht staan inmiddels 71 scholen, waarvan ook vele scholen die inmiddels zijn opgeheven of gefuseerd. Zelfs de modevakschool en de dansschool hebben een vermelding. Overigens staan er helaas ook een aantal scholen er dubbel op. Wanneer je je gratis inschrijft, kun je zien welke leerlingen er op dit moment zijn ingeschreven bij je oude school. Ook kun je daar een oproep plaatsen om een reunie te gaan houden.

Papendrecht.net heeft zojuist ook een oproep ontvangen voor een reunie van de Koningin Wilhelminaschool, die ook dankzij Schoolbank is ontstaan:

OPROEP REUNIE

De Kerkbuurt is veranderd. De koningin Wilhelminaschool is er ook niet meer. Maar helemaal verdwenen is de koningin Wilhelminaschool niet, want op Schoolbank.nl hebben zich inmiddels 152 oud leerlingen geregistreerd en staan daar 31 foto's op. In 1988 is er voor het laatst een reunie georganiseerd. Via lokale kranten is er een oproep gedaan voor een reunie. Er hebben al 20 mensen gereageerd op de oproep.

Koningin Wilhelminaschool schooljaren 1961 t/m 1969.
Wie heeft interesse? (Wij hebben elkaar weer gevonden via schoolbank.nl)
Voor informatie kun je mailen naar:
Dieneke Nagtegaal (Snippe)
dienekesnippe@home.nl
of naar:
Annie van den Broek(Garsthagen)
branwo@zeelandnet.nl

of meld je aan op www.schoolbank.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.