Hennie Boer in het zonnetje gezet

07 december 2004
Hennie Boer in het zonnetje gezet

PAPENDRECHT - Burgemeester De Bruin en wethouder De Looff hebben vorige week Hennie Boer, vrijwilligster van Jeugdcentrum Interval uit Papendrecht, in het zonnetjes gezet. Zij ontving naast een prachtige bos bloemen, ook een cadeaubon om zelf wat moois van te kopen. Hennie Boer heeft zich ruim 20 jaar ingezet voor de crea-club van Interval. Zij was er vanaf het allereerste begin bij.

De Crea-club is sinds jaar en dag elke woensdagmiddag van 14.00 - 16.00 uur. Kinderen mogen komen wanneer ze willen. Elke week wordt er wat anders geknutseld. Dit varieert van strijkkralen tot een fotolijstje en van een bloemenvaas tot een spiegel. De kinderen krijgen limonade en kunnen snoep kopen. Soms gaat de Crea-club ook op excursie, of wordt er een speurtocht gehouden.

Hennie blijft zich overigens wel met volle overgave inzetten voor de commissie Rommeldam, die twee keer per jaar een grootschalige activiteit organiseert. Zo ook op woensdag 15 december a.s. wanneer het weer KerstRommeldam is in Interval, voor alle kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.