Waardering voor Angela Groenen

07 december 2004
Waardering voor Angela Groenen

PAPENDRECHT - Burgemeester De Bruin en wethouder De Looff hebben hun waardering uitgesproken voor Angela Groenen, commissielid van Rommeldam. Zij heeft zich sinds 1993 ingezet als commissielid. Daarvoor was zij ook nog 4 jaar actief als medewerker. Zij ontving een prachtige bos bloemen en een cadeaubon.

De commissie Rommeldam organiseert vanaf 1971 tweemaal per jaar activiteiten voor kinderen op de basisschool. Vlak voor de kerstvakantie is er op woensdagmiddag en avond KerstRommeldam. In de zomervakantie is zelfs een hele week ZomerRommeldam. Het is een echte knutselactiviteit, waarbij kinderen zeer veel verschillende soorten dingen kunnen maken. Enkele voorbeelden: kaarten maken, bloemschikken, timmeren, strijkkralen, gipsen, enz.

De commissie komt iedere maand bij elkaar om de activiteiten voor te bereiden. Tussen de overleggen door zijn de commissieleden het hele jaar bezig om materiaal te verzamelen, voorbeelden aan het zoeken en maken, enz, enz.

Angela is jarenlang coördinator geweest van Rommeldam. Zij verzorgde de indeling en aansturing van de medewerkers die aan de verschillende tafels zaten om de kinderen te begeleiden. Ze blijft nog wel actief voor de crea-club van jeugdcentrum Interval.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.