Bedrijfsinbraak aan de Noordhoek

07 december 2004

PAPENDRECHT- Bij een bedrijf aan de Noordhoek is voor de tweede keer binnen 24 uur ingebroken. De eerste inbraak vond plaats op maandagavond, 6 december 2004, omstreeks 20.45 uur. Nadat een raam van een nooddeur werd vernield kon men binnenkomen.

Binnen werd een deur opengebroken. Toen is er 1 computer gestolen. Van drie andere computers was de bedrading losgeknipt en klaar gezet om meegenomen te worden. In de nacht van maandag 6 op dinsdag 7 december was het opnieuw raak. Nadat een ruit werd vernield kon men binnenkomen. Deze keer werden vier computers gestolen. De technische recherche stelt een sporenonderzoek in.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.