Winnaars sport & spel

06 december 2004

PAPENDRECHT - De deelnemers van de Vereniging Van Hondenbezitters Papendrecht heeft bijna het gehele jaar moeten strijden voor de felbegeerde wisselbeker van "Sport en Spel".


Op alle onderdelen van "Sport en Spel" werden deelnemers vier keer beoordeeld op; Behendigheid, Flyball, Distance Controll, het Labyrint, Apporteren en Intelligentietesten en daarvan werden de twee slechtste beoordelingen geschrapt.
Bij alle onderdelen kon men de punten verzamelen en zo kwam er de beste baas en hond uit de bus over het hele jaar genomen.


Er deden totaal 18 honden mee met hun bazen en zo nu en dan werd er verteld over het algemeen klassement wat steeds weer veranderde tijdens de competitie,, maar uit eindelijk kwam er steeds weer het zelfde hondje op de eerste plaats terecht. Hij was duidelijk de beste hond van "Sport en Spel"2004.
Het is dubbel feest want de gene die de wisselbeker gewonnen hebt is net voor de tweede maal moeder geworden Proficiat!
Annelieke Steggink met haar hond Caspertje is 1ste geworden met 264 pnt.
Leni Rijks met haar hond Casper is 2de geworden met 252 pnt.
Anneke van der Perk met haar hond Lady is 3de geworden met 250 pnt.
Buiten dat de eerste 3 winnaars een beker mee naar huis mogen nemen, worden alle honden beloont met een lekkere kluif, want allen hebben op hun manier hun best gedaan.De prijsuitreiking zal 9 December gebeuren in het gebouwtje van de Natuurvriend te Papendrecht.
Tevens worden dan de behaalde certificaten (29 stuks totaal) uitgedeeld die hond en baas behaald hebben in het afgelopen laatste half jaar bij "Sport en Spel"met Behendigheid,Flyball,Apporteren,Intelligentesten,Distance Controll,en het Labyrint,

Voor inlichtingen over de gehouden cursussen kan men contact opnemen met
Arja Smit 06-12389430

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.