PKC- groen geel 23-13

06 december 2004

PAPENDRECHT - In een wat lege PKC-hal kwam de ploeg uit Wormer goed uit de starblokken en binnen de kortste keren stond er 0-2 op het scorebord via 2x de Jongh.

Het duurde even voordat PKC/Café Bar het juiste antwoord wist te vinden, maar bij 2-4 was het Helenie Kalverboer die de stand met 2 treffers weer gelijk wist te trekken. Vanaf dat moment schakelde PKC/Café Bar het baltempo omhoog en had Groen Geel eigenlijk het nakijken. Mady Tims bracht PKC voor het eerst op voorsprong (5-4), Groen Geel kwam nog 1x langszij, maar daarna liep PKC vrij snel uit. Bij de rust stond er 13-8 op het scorebord.


Ook in de tweede helft bleef PKC/Café Bar snel en gevarieerd spelen, waarop Groen Geel niets had in te brengen. Toch was de scherpte er nog niet helemaal, waardoor veel kansen nog onbenut werden gelaten. Maar het was wel leuk om naar te kijken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.