Jeugd TTV Papendrecht wint slotwedstrijd najaarscompetitie

06 december 2004

PAPENDRECHT - De jeugdselectie ontving zaterdagmiddag in De Kooy de selectie van Sliedrecht Sport met de instelling om een eerder behaald gelijkspel te verbeteren. Jeffrey de Rooy kwam net als een paar weken geleden slechts tot één overwinning, maar hij wist nu wel samen met Arvin van Gameren het dubbel te winnen.

Wouter Lagendijk kon zijn eerdere hattrick niet evenaren en moest zaterdag eenmaal in het stof bijten. Doordat Arvin nu wel tweemaal een partij won, werd de einduitslag bepaald op 6-4. Papendrecht 1 eindigde op een eervolle tweede plaats in de derde klasse.


Het tweede jeugdteam ontving De Sprint/Honda 6, de lantaarndrager in hun vierde klasse en wederom werd een dikke 8-2 overwinning genoteerd. Matthijs Rietveld deponeerde net als eerder gedecideerd een hattrick, maar waar Maarten Lagendijk in de uitwedstrijd optimaal presteerde bleef hij ditmaal steken op een zege. Dit weer in tegenstelling tot William van de Adel die een eerder behaald puntje nu uitbreidde tot een heuse hattrick. Maarten en Matthijs wonnen samen opnieuw het dubbel.


Voor het derde jeugdteam was de laatste competitiewedstrijd wederom geen leuke ervaring. Doordat het team in een te zware klasse werd ingedeeld werden alle partijen verloren. Zo ook zaterdagmiddag, toen Pascal van Hoek, Max Kornet en Kevin de Wild, ondanks vaak nipt gameverlies, alle punten aan de bezoekende kampioen TOG 4 moesten laten.
Na een trage competitiestart wist Papendrecht 4 zich verdienstelijk op de tweede plaats van de pupillenklasse te nestelen en behoud van die ereplaats was dan ook inzet bij het treffen tegen Serve 6 uit Hendrik Ido Ambacht. Laurens Langeveld speelde zijn derde hattrick van het seizoen en Matthijs van Hoek was ook dik tevreden met twee overwinningen. Jamie de Waardt liet samen met Matthijs het dubbel uit handen glippen, maar met de ene gewonnen enkelpartij van Jamie werd de eindstand bepaald op 6-4 en werd inderdaad de tweede plaats op de eindranglijst zeker gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.