Opgepakt voor vernieling op Douwes Dekkerlaan

05 december 2004

PAPENDRECHT - Twee agenten hebben op zondagmiddag 5 december in hun vrije tijd een 16-jarige jongen uit Papendrecht aangehouden die even daarvoor een ruit van een school aan de Douwes Dekkerlaan had vernield. De jongen verklaarde tegenover de politie de steen niet gegooid te hebben. Dit zou gedaan zijn door een andere jongen. Hij is in verzekering gesteld.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.