Mobieltje na een jaar terug

03 december 2004

PAPENDRECHT - De politie heeft een 44-jarige man uit Papendrecht aangehouden op verdenking van diefstal van een mobiele telefoon bij een bedrijf aan de Scheepvaartweg in Papendrecht.

De verdachte is een ex-werknemer van het bedrijf en zou het mobieltje tussen juni en september 2003 hebben weggenomen. De eigenaar van het bedrijf dacht dat het mobieltje kwijt was, maar zag het mobieltje tijdens een visite bij de ex-werknemer liggen. De eigenaar heeft de telefoon teruggekregen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.