Condoleanceregister Prins Bernhard

02 december 2004

PAPENDRECHT - De gemeente Papendrecht heeft in de hal van het gemeentehuis een condoleanceregister geopend in verband met het overlijden van Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Bernhard.


Tijdens de openingstijden van het gemeentehuis (maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 17.00 uur en vrijdag van 08.30 tot 19.30 uur) is er gelegenheid om een persoonlijke blijk van medeleven in het register achter te laten. Het register is geopend tot en met de datum van bijzetting in het Koninklijk Graf.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.