Jongen mishandeld - 2 jongens aangehouden

02 december 2004

PAPENDRECHT - Twee jongens van 16 en 17 jaar uit respectievelijk Alblasserdam en Nieuw Lekkerland zijn op 2 december in hun woonplaatsen aangehouden.

Ze worden ervan verdacht kort vóór hun aanhouding op de van der Palmstraat een 16-jarige jongen uit Papendrecht te hebben geschopt en geslagen. Het slachtoffer liep daarbij een zware hersenschudding op. Waarom de twee het slachtoffer mishandelden is nog onderwerp van onderzoek. De verdachten zijn in verzekering gesteld.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.