Beschadigde auto aangehouden, bestuurder onder invloed

02 december 2004

PAPENDRECHT - Een 60-jarige man uit Papendrecht is op 2 december op de Veerweg aangehouden. Hij trok de aandacht van de politie, nadat hij zijn auto had beschadigd door op zogenaamde 'varkensruggen' (uitstekende betonnen bulten op het wegdek naast de rijbaan) te rijden.

Daardoor raakte een band lek, een velg kapot en de onderkant van zijn auto zwaar beschadigd. Hij gaf toe dat hij zelf gereden had en verantwoordelijk was voor de schade aan zijn auto. De agenten roken een alcohollucht en lieten hem blazen. De man kreeg een rijverbod van acht uur en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.