Overhandiging eerste exemplaar gemeentegids

01 december 2004
Overhandiging eerste exemplaar gemeentegids

PAPENDRECHT - Burgemeester De Bruin overhandigde op woensdag 1 december in de B&W-kamer in het gemeentehuis het eerste exemplaar van de nieuwe gemeentegids aan mevrouw Bol (90 jaar) en Mart Lokker (0 jaar). Mevrouw Petronella Bol-Tuijtel werd op 4 oktober 1914 geboren in Alblasserdam. In 1938 trouwde zij met Jacob Bol uit Hendrik Ido Ambacht. Mevrouw Bol woont al meer dan 30 jaar in Papendrecht en woont sinds 15 maart 2000 in woon-zorgcentrum De Markt, dat onderdeel uitmaakt van Stichting Stolpehove. Mevrouw Bol heeft 2 zoons en 2 dochters.
Adriaan Jan Lokker, roepnaam Mart, is op 6 september 2004 om 08.49 uur geboren in het ziekenhuis te Dordrecht. Mart is de zoon van Marieke Lokker die sinds 1999 in Papendrecht woont. Marieke werkt sinds 2000 als verzorgende bij Stichting Stolpehove locatie De Markt.

De gemeentegids staat in het teken van het 900-jarig bestaan van de gemeente . Dit thema is ook terug te zien in de leeftijden van de ontvangers van het eerste - en tweede - exemplaar.

De komende dagen wordt de nieuwe gemeentegids huis-aan-huis bezorgd. De gemeentegids bevat informatie over de gemeente, bedrijven, stichtingen en organisaties, wordt jaarlijks geactualiseerd en in een oplage van ca. 15.000 exemplaren in de gemeente verspreid.

De gemeente is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud, de uitgever voor de advertentiepagina's.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.