Uitreiking prijzen kleurwedstrijd

01 december 2004

PAPENDRECHT - Sinterklaas heeft op 13 november de haven van Papendrecht aangedaan. Daarna heeft hij een rijtoer door het dorp gemaakt. De sint heeft toen een cadeau beloofd aan de 2 kinderen die de kleurplaat (die in de krant stond) als mooiste ingekleurd hebben. Vanavond heeft de hoofdpiet samen met zijn collega de cadeaus aan de 2 kinderen uitgereikt.

 

 

De sintintocht word in Papendrecht mogelijk gemaakt door tafelronde 140 een serviceclub voor jonge mensen tot 40 jaar, hiermee wordt serieus geld opgehaald voor goede doelen. Dit jaar koopt de tafelronde een blindengeleide hond voor het KNGF.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.