Te goed om weg te gooien

30 november 2004

PAPENDRECHT - Als u een nieuw interieur neemt en u weet niet wat u met uw oude meubels aan moet, denk dan aan eens aan de kringloopwarenhuizen. De kringloopwarenhuizen halen de nog goede bruikbare meubels gratis op, evenals huishoudelijke artikelen, boeken, platen, kleding en andere artikelen.

De opgehaalde artikelen worden eventueel gerepareerd, gesorteerd en schoongemaakt, waarna deze in één van de kringloopwarenhuizen tegen betaalbare prijs te koop worden aangeboden.

Het kringloopwarenhuis in Papendrecht is gevestigd aan het Westeind 34. Bel naar 641 79 66 als u artikelen heeft die gratis afgehaald kunnen worden. Ook kunt u regelmatig de Agenda op Papendrecht.net bekijken waarop regelmatig spullen gevraagd worden voor rommelmarkten en bazars.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.