Start van boekenclub letterpret

30 november 2004

PAPENDRECHT - Jeugdcentrum Interval start per 2 februari met de Boekenclub "Letterpret" voor kleuters van groep 1 en 2. Het doel van de club is het vergroten van het "(voor)leesplezier", zodat kinderen op een speelse manier een interesse ontwikkelen voor boeken.

De opzet van de club is dat er één keer in de twee weken een boek verspreid wordt. In die twee weken zullen de ouders dit boek dan regelmatig voorlezen aan de kinderen. Twee weken later komen de kinderen op woensdagmiddag naar Interval, waar ze het verhaal van het boek gaan "beleven". Dit o.a. d.m.v. drama-elementen, zang en dans of verkleedpartijtjes. Het lidmaatschap van de boekenclub bedraagt € 5,- voor 10 bijeenkomsten.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Interval tel. 078-6150993 en vragen naar Hannelore van Hamburg, of mailen naar h.vhamburg@papendrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.