Wisselende successen TTV Papendrecht

29 november 2004

PAPENDRECHT - Afgelopen week speelden de topteams van de TTV Papendrecht de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie.
De naar de hoofdklasse gepromoveerde seniorenselectie won vrijdagavond in Leiden met 3-7 van degradant Docos 2.

Eddie van Weelde sloot het seizoen af met zijn 3e hattrick en als inspirator van het winnende gelegenheidsdubbel met Winnie van Rooy. Winnie kwam persoonlijk tot 2 overwinningen en Richard Steenhuisen completeerde het zevende punt. Met deze overwinning eindigt Papendrecht 1 op een eervolle 2e plaats met slechts 2 punten minder dan kampioen FVT 3.


De reserves zagen dezelfde avond in Oegstgeest het doek vallen voor prolongatie in de promotieklasse. Moeizaam won team 2 dit seizoen twee wedstrijden en speelde het tweemaal gelijk. De zesde nederlaag van het seizoen kwam op het conto van Moos Markesteijn (1x), Joop Joosten (0x) en Ruud Schoon (2x). Ruud en Joop verloren het dubbel.


Papendrecht 3 kende na een matige seizoenstart een hele goede slotfase van de competitie. Nadat eerst Pinquins 1 van het kampioenschap werd afgehouden, volgden klinkende overwinningen op de uiteindelijke degradanten TOGB 3 en Taveba 1. Thuis in De Kooy werd vrijdagavond Taveba met 9-1 vernederd door hattricks van Jeffrey de Bosscher en Bas van Oers die beiden ook voor het dubbel tekenden.

Routinier Adino Bosch liet het puntje voor de eer aan de bezoekers uit Barendrecht. Team 3 eindigt op een eervolle derde plaats in hun 1e klasse.
De jeugdige spelers van Papendrecht 4 hebben hun voorkeursplaats in de 2e klasse niet kunnen behouden. Met name in het begin van het seizoen verspeelden Frank van Wijngaarden, Willem-Jan Lindhout en Robert Hilgeman dure punten. Eerst toen zij meer gewend raakten aan het betere en vooral snellere spel op dit hogere niveau kwamen weliswaar ook de puntjes, maar te laat.

Team 4 sloot het seizoen eervol af met een 7-3 overwinning op de selectie van Ta-La-Ni uit Nieuwpoort. Frank (3x) en Willem-Jan (2x) wonnen het dubbel, Robert bleef vrijdag steken op een overwinning.

Afgelopen dinsdag kon het kampioenschap van team 11 in de 6e klasse gevierd worden. Nadat Ta-La-Ni 4 met 10-0 was vernederd door Peter, Ewout en Nazim konden de bloemen aan de promovanten worden uitgereikt met bovendien complimenten voor de 100 % score van Ewout. Onder het genot van het royaal uitgedeelde gerstenat klonk uiteindelijk massaal het "We are the champions !"

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.