Nieuwe gemeentegids in de bus

26 november 2004

Vanaf dinsdag 30 november wordt de nieuwe gemeentegids van Papendrecht huis-aan-huis bezorgd. De gids is in opdracht van de gemeente opnieuw verzorgd door uitgeverij City & Tourist Promotions uit Kaatsheuvel.

De gemeentegids bevat informatie over de gemeente, bedrijven, stichtingen en organisaties in Papendrecht en andere, voor Papendrechters relevante organisaties. De gids wordt jaarlijks geactualiseerd en in een oplage van ca. 15.000 exemplaren in de gemeente verspreid.

De gemeente is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud, de uitgever voor de advertentiepagina's. De kosten van de jaarlijkse uitgave worden gedekt door de advertentie-inkomsten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.