Winst voor PKC tegen DVO

22 november 2004

PAPENDRECHT - Na de goede overwinning afgelopen weekend bij die Haghe, stond afgelopen zaterdag de eerste thuiswedstrijd van dit zaalseizoen op het programma tegen DVO uit Bennekom. Er was redelijk wat publiek op deze thuis première afgekomen, maar echt vol was de PKC-hal toch niet.

PKC/Café Bar startte voortvarend en binnen enkele minuten stond via de gebroeders Simons 3-0 op het scorebord. DVO knokte zich daarna knap terug naar 3-2, waardoor de eerste helft nog redelijk spannend bleef en DVO steeds aansluiting bleef houden. Toch liep PKC/Café Bar langzaam maar niet echt soepel wat weg van de Bennekommers: via 5-4 werd het 7-5, 10-7 en bij rust 12-8.

Na rust mocht DVO nog even de hoop koesteren om terug te komen in de wedstrijd: 13-10. Daarna was PKC/Café Bar heer en meester in de eigen hal, waar het opvallend rustig bleef op de P-side. VAnaf 14-11 werd er een versnelling ingezet, waar DVO geen raad mee wist. PKC/Café Bar liep vlot uit naar 18-12 en na 19-13 naar 23-13. De buit was binnen. De slotfase verliep wat rommelig, maar uiteindelijk bleef de teller steken op 27-15.

Een goede en verdiende overwinning van PKC/Café Bar, waardoor nu 3 ploegen ongeslagen aan de kop van de ranglijst staan, nl. Dos'46, de Meervogels en PKC/Café Bar.
Zaterdag wacht er een belangrijke wedstrijd uit in Zoetermeer bij de Meervogels voor het team van Steven Mijnsbergen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.