Tennisvereniging oostpolder Papendrecht wint stimuleringsfonds

22 november 2004

PAPENDRECHT - Wethouder de Looff heeft de loting onder de 31 deelnemende organisaties aan het stimuleringsfonds uitgevoerd. Tennisvereniging Oostpolder Papendrecht (TOP) is hiervan de winnaar geworden. TOP krijgt een bedrag van € 2.500 toegekend uit het stimuleringsfonds van de gemeente Papendrecht.

Alle deelnemende organisaties mochten een investeringswens aangeven voor het te winnen geldbedrag. Voor TOP was dit de plaatsing van een oefenkooi waar vooral bij de jeugd van de vereniging grote behoefte aan is. Al meerdere malen had de jeugdcommissie van TOP aangegeven graag een dergelijke kooi te willen plaatsen. Door de bijdrage uit het stimuleringsfonds kan deze wens nu daadwerkelijk in vervulling gaan. De planning is dat de oefenkooi nog wordt gebouwd voor de start van het nieuwe tennisseizoen.

 

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk bracht na afloop van de loting contactpersoon mevrouw Blankemeijer, secretaris bij TOP, telefonisch op de hoogte van het goede nieuws. Mevrouw Blankemeijer was ontzettend blij de loting te hebben gewonnen. De bouw van de oefenkooi is voor de tennisvereniging een duurzame investering waarvan dankbaar gebruik gemaakt zal gaan worden. Het is ook een leuke opsteker voor het nieuwe bestuur waar mevrouw Blankemeijer deel van uitmaakt.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.