Papendrecht investeert in toelomst sportvoorzieningen

22 november 2004

PAPENDRECHT - De gemeente Papendrecht staat voor ingrijpende beslissingen op het gebied van de Papendrechtse sportvoorzieningen. Veel sportaccommodaties voldoen niet meer aan alle veiligheids- en sporttechnische eisen. De gemeente heeft de keuze tussen in stand houden, renoveren of (deels) nieuw realiseren. Mogelijk moeten enkele voorzieningen verplaatst of gesloopt worden.

Om sportverenigingen actief bij dit proces te betrekken heeft de gemeente door een extern adviesbureau onderzoek laten doen naar hun behoeften en wensen. De uitkomsten van het sportonderzoek zijn vertaald in een sportnotitie realisatie sportvoorzieningen. De raad heeft deze notitie aangenomen. Op dit moment wordt gewerkt aan het opstellen van (uitvoeringsgerichte) deelplannen. Daarin worden onder andere de opdracht, de kosten, de planning en de inbreng van belanghebbenden uitgewerkt. Na vaststelling van de deelplannen worden deze, in samenspraak met de direct betrokken sportverenigingen en overige belanghebbenden nader (financieel) uitgewerkt.

Wie meer informatie over dit onderwerp wenst of hierover vragen heeft, kan contact opnemen met de gemeente en vragen naar de heer J. Warner, projectleider van het project sportvoorzieningen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.