Afhalen natuurboek nog 2 zaterdagen

22 november 2004

Op zaterdag 27 november en 4 december kan het fotoboek 'Natuur in de Alblasserwaard' nog worden afgehaald in het Streeknatuurcentrum Alblasserwaard van de Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard (NVWA) in Papendrecht nabij het Alblasserbos.


Op 30 oktober 2004 is op feestelijke wijze het eerste exemplaar van het natuurboek over de Alblasserwaard aan landschapscoördinator Sjoerd Veerman overhandigd. Sindsdien zijn honderden boeken verkocht en verspreid in de Alblasserwaardse regio.

Vele voorinschrijvers hebben aangegeven het boek tegen een gereduceerde prijs te willen ontvangen. Een groot deel van hen heeft het boek opgehaald in het Streeknatuurcentrum Alblasserwaard. Op zaterdag 27 november en zaterdag 4 december van 14.00 uur tot 16.00 uur is er nog de mogelijkheid het boek op te halen tegen de speciale prijs. Daarna zal de verkoopprijs van € 29,75 worden berekend.


Bezoekers vinden het Streeknatuurcentrum Alblkasserwaard aan de Matenaweg 1 te Papendrecht aan de rand van het Alblasserbos nabij Wijngaarden. Het Streekcentrum is tot 1 april 2005 open op woensdagmiddag van 12.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en telefonisch bereikbaar op 0184 - 412618. Zie ook www.nvwa.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.