Aanhouding met verzet

22 november 2004

PAPENDRECHT- De politie heeft in de nacht van zondag op maandag 22 november een 39-jarige man uit Papendrecht aangehouden. De man had z'n busjes geparkeerd aan de Keizerskroon. Het busjes had twee lekke banden en was behoorlijk beschadigd. Agenten spraken de bestuurder die zich in de nabijheid van het busje bevond, aan. De man was onder invloed van alcohol. De agenten verzochten de man om te blazen, maar dat weigerde hij.

Vervolgens werd de man aangehouden. Bij de politieauto gekomen, begon de verdachte zich echter hevig te verzetten. Er ontstond een worsteling waardoor zowel de agenten als de verdachte ten val kwamen. Beide agenten kregen rake klappen van de verdachte. Uiteindelijk lukte het om de verdachte te boeien en in de auto te krijgen. De verdachte heeft de agenten meerdere malen bedreigd en beledigd. Hij is ingesloten op het politiebureau.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.