Luchtdrukpistool

21 november 2004

PAPENDRECHT- Drie jongen van 14, 15 en 16 jaar uit Papendrecht zijn door politieagenten aangehouden omdat ze met een luchtdrukpistool schoten. Dit gebeurde op maandagmiddag, 22 november 2004, omstreeks 16.05 uur, op de Vuurdoornhof.

Een politieagent in zijn vrije tijd zag de jongens met het luchtdrukpistool schieten met spijkertjes. Verder probeerde één van de jongens nog een speeltoestel in brand te steken. Dit lukte echter niet door ingrijpen van de politieagent. Na verhoor zijn de jongens heengezonden. Overleg met justitie moet uitwijzen welke straf ze krijgen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.