Resultaten elementaire gehoorzaamheid

20 november 2004

De Vereniging Van Hondenbezitters Papendrecht heeft het verenigings-examen laten afnemen van de Elementaire Gehoorzaamheid(E.G.). Van de 10 , deden er 8 honden met hun bazen examen en wat haast nooit gebeurt, ze slaagden alle 8 .

Het hoogst aantal punten behaalde Diana Raats met haar hond Ducan 77 pnt. Corrie Melkert behaalde 75 pnt. met haar hond Senna.
Ook Gabriëlle Klootwijk behaalde 75 pnt. met haar hond Inu.
Mireille Otte behaalde 72 pnt. met haar hond Misty.
Ook Mevr. W.van Os met haar hond Jorik behaalde deze ochtend 72 pnt.
Nora van Vuuren met haar hond Bruno behaalde 70 pnt.
Ida van Rijswijk met haar hond Lucky behaalde 65 pnt.
en de Hr. C.R. Lapré met zijn hond Mike behaalde net het diploma met 63 pnt.

Daar het een moment opname was en de honden het eigenlijk allemaal héél goed deden, werd het de cursisten wel duidelijk gemaakt door de examinator dat dit de basis oefeningen zijn waarop de honden deze ochtend op werden beoordeeld maar er werd bij verteld dat deze baasjes er nog niet zijn, want de volgende fase is, dat de honden alle oefeningen ook los moeten kunnen, al werd dit al bij verschillende oefeningen gedaan wat heel goed was, want men hoefde de lange lijn niet te gebruiken, de honden konden deze oefeningen los. Ook de enkele hond die eigenlijk nog niet zo ver was deed het deze ochtend voortreffelijk, de examinator zag wat hond en baas deze ochtend presteerde.

Van de 10 honden die de cursus gedaan hebben stromen er 6 door naar “Sport en Spel” d.w.z. dat de VVHP bijna vol zit voor Januari 2005 want er hadden zich al mensen voor het nieuwe cursusjaar opgegeven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.