Spannende slotfase herfstcompetitie tafeltennis

19 november 2004

PAPENDRECHT - Vrijdagavond ontving de Papendrechtse seniorenselectie koploper FVT 3 uit Rotterdam. Dankzij de inzet en talenten van tegenstander Goedar, die ongeslagen bleef, wist FVT de aanval op de koppositie af te slaan.

Eddie van Weelde en Winnie van Rooy wisten beiden tweemaal te zegevieren, Richard Steenhuisen kon met grote moeite eenmaal scoren. Voor de tweedemaal dit seizoen lieten Eddie en Richard het dubbel aan de bezoekers, opnieuw was FVT hierin meester.

Papendrecht 1 speelt de komende week, met 4 punten achterstand, de laatste wedstrijd in de hoofdklasse. Een megascore bij Docos 2 én een gunstige uitslag van de wedstrijd FVT3 - 21 Up 2 kan nog steeds een kampioenschap betekenen….


Somberder ziet het er uit voor Papendrecht 2, dat weliswaar vrijdagavond thuis in De Kooy koploper Salamanders 4 met 6-4 wist te overwinnen, maar dat compenseerde geenszins de slechte resultaten van de week ervoor. Guido Houwing gaf vrijdag met zijn hattrick aan nog niet te willen degraderen, ook het dubbel met Joop Joosten sloot hij winnend af. Jammer dat Moos Markesteijn en Joop het bij een winstpuntje lieten liggen. Volgende week valt de vlag voor de seniorenreserves voor het verblijf in de promotieklasse.


De talenten van team 3 hebben zich vrijdag in Berkel en Rodenrijs verzekerd van prolongatie in de 1e klasse door een 3-7 overwinning op TOGB 3, dat met dit resultaat degradeert. Bas van Oers speelde zijn tweede hattrick, Jeffrey de Bosscher (2x) en Adino Bosch (1x) zegevierden ook in het dubbel.
Van de overige seniorenteams is het 11e inmiddels al zeker van het kampioenschap in de 6e klasse. Dinsdagavond a.s. zal het team thuis in De Kooy in de bloemetjes gezet worden.

Nadat het kampioenschap in hun derde klasse praktisch onbereikbaar is geworden valt de prestatie van de jeugdselectie zaterdag in en tegen Dordrecht 6 wat tegen. Het gelijke spel kwam tot stand door 2 zeges van Wouter Lagendijk alsmede het gewonnen dubbel van Jeffrey de Rooy en Arvin van Gameren die beiden een persoonlijk duel wonnen.
Het vierde jeugdteam wenst de eervolle tweede plaats in hun pupillenklasse te behouden. Matthijs van Hoek deponeerde zijn tweede achtereenvolgende hattrick maar verloor wel samen met Jamie de Waardt het dubbel. Jamie (1x) en Laurens Langeveld (2x) tekenden vervolgens voor de 4-6 overwinning.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.