Auto tegen boom

18 november 2004

PAPENDRECHT - Donderdagavond 18 november is een 24-jarige man uit Papendrecht gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Cypressenlaan.

De man reed mee als passagier in een personenauto, bestuurd door een eveneens 24-jarige man uit Papendrecht. Deze verklaarde te hard gereden te hebben en in een bocht de controle over de auto verloren te hebben. Nadat de auto een schuiver gemaakt had, kwam deze tot stilstand tegen een boom. Het slachtoffer had diverse hoofdwonden omdat hij met zijn hoofd tegen de voorruit terecht gekomen was. De auto raakte zwaar beschadigd, de boom totaal vernield. Tegen de bestuurder wordt proces verbaal opgemaakt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.