Politieagent bijna omver gereden

17 november 2004

PAPENDRECHT- Een politieagent is bijna omver gereden door een nog onbekende bestuurder van een personenauto. Dit gebeurde op woensdagochtend, 17 november 2004, omstreeks 03.40 uur, op de N3. De politieagent was met een collega bezig met een controle op de invoegstrook van de N3 richting Dordrecht. Er kwam een personenauto aanrijden welke een stopteken kreeg. De bestuurder van de grijze personenauto stopte niet, gaf gas en reed in op de politieagent.

Deze kon nog op tijd wegspringen en loste een schot op de banden. De politieagenten stelden een achtervolging in. De personenauto nam de afslag Dordrecht en reed de Merwedestraat op. Daar raakten de agenten de auto kwijt. De politieagent kwam met de schrik vrij. De politie is op zoek naar de onbekende automobilist en stelt een onderzoek in.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.