Tweede ronde sportclinics komen eraan

16 november 2004

PAPENDRECHT - In het kader van de breedtesportimpuls organiseren de gemeente Alblasserdam en de gemeente Papendrecht, i.s.m. sportverenigingen, sportkennismakings activiteiten in het voortgezet onderwijs. Dit gebeurt in nauw overleg met de beide scholen, het Willem de Zwijgercollege en de Lage Waard. Alle partijen zijn trots en blij op deze uitstekende manier van samenwerken.


Na de succesvolle hockeyclinics is het nu de beurt aan de gymnastiekverenigingen KDO uit Alblasserdam en Olympia uit Papendrecht. Zij organiseren op 25 november en 2 december clinics voor leerlingen van het voortgezet onderwijs. De clinic bestaat uit een drietal onderdelen; ropeskipping (nieuwe manier van touwtje springen), rohnrads (grote raderen, waarin leerlingen leren te bewegen) en een tumblingbaan.

Dit is een soort lange mat, alleen dan in de vorm van een luchtkussen. Op deze baan zijn diverse capriolen te maken.
De clinics zijn op donderdag 25 november op het Willem de Zwijger college (v.d. Palmstraat 2) en op donderdag 2 december bij de Lage Waard (ochtend Burg. Keyzerweg/ middag Vijzellaan).

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.