Nieuw programma interval

16 november 2004

PAPENDRECHT - Jeudcentrum Interval zal, ter voorbereiding van het nieuwe programma voor 2005-2006, in de eerste maanden van het nieuwe jaar een aantal Workshops (voor jongeren van 12-15 jaar) organiseren.
De workshops zijn: Breakdance, Oriëntaalse Dans, Henna Tattoo zetten, Graffiti, Hip Hop en Flyer maken. Alle workshops zijn inhoudelijk aan elkaar gelinkt en zullen samen afgesloten worden op CULT-DAY op 9 april. Je kunt bij Interval meer informatie krijgen over de data en de kosten van de workshops. Deze zijn uiteraard ook terug te vinden op de site: www.papendrecht.nl/interval.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.